Verdens fineste dag, midt i verdens fineste by

Hei kjære fantastiske lesere!

Akkurat nå må jeg være et av de lykkeligste menneskene i hele verden. Har hatt en helt fantastisk dag i vakre Bodø! Sola har skint hele dagen og det har vært nesten 30 varme her. Jeg sov alt for lenge i dag, så da jeg først våkna var det bare å komme seg ut i sola. Jeg dro en tur til byen der jeg snek litt på lydprøvene til VG-lista, og kjøpte meg en utrolig god smoothie som jeg satt og drakk i solparken. Jeg kjøpte den på Cielo. Like før jeg fikk smoothien min, kom LidoLido inn på Cielo. Jeg ble starstruck. Men åååh så deilig det var å sitte i gresset og nyte sola og den kalde smoothien!Litt seinere på dagen møtte jeg Victoria og Rikke, og vi var på VG-lista!

Her er LidoLido


Her er Astrid Smeplass


Her er Phil T. Rich


Det var sånn passe god stemning, det virka som alle fjortiskidsa der kosa seg, folk sang litt med og dansa litt og sånnt. Men, det var ikke sånn kjempegod stemning. Det var veldig god stemning, men ikke sånn helt i taket sinnsykt god. Hvertfall ikke før siste gruppe kom på scena.

Da Sirkus Eliassen kom på scena, så hoppa hele Bodø, også sang hele Bodø med. Det var helt fantastisk. For en avslutning. Nydelig. Og det ble jo bare bedre av at vi kunne se enda mer Sirkus Eliassen fordi de spilte på Sommeråpent!

På dette bildet kan dere faktisk se både Sirkus Eliassen og Kåre Magnus..... Berg?? Er det det han heter? Hjelpes.


Og nå kjære lesere, sommerens høydepunkt. For vet dere hvem andre som var med på Sommeråpent i dag? Audun Lysbakken. Helten min. Crushet mitt. Sjefen min. Ja, dere skjønner... Jeg turte ikke å gå bort til han selv, så Victoria måtte nærmest dytte meg på han før jeg plutselig sto og snakka med han. Jeg bare "Hei, jeg heter Camilla. Jeg er SU'er" og da sa han at jeg skulle få en klem, og så fikk jeg en klem. Det var koselig. Også tok Rikke bilde av oss, mens vi sto og småsnakka litt. Han skrøyt av været i Bodø denne dagen, og jeg sa at det var sånn vær i Bodø hver dag, men han bare "eg e her ganske ofte altså, så du kan ikkje lure meg med det der!" skuff... Men han var veldig koselig da. Han skal på SU sin sommerleir i morgen, som jeg forklarte han at jeg desverre ikke kunne dra på fordi jeg måtte jobbe. Og hvis dere lurte, han er faktisk, om mulig, enda kjekkere i virkeligheten enn på TV og bilder og Internett og sånnt. Herlig.Håper dere har hatt en like fantastisk dag som meg!

- Camilla

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kaizermafia

Kaizermafia

19, Bodø

Jeg er en snart 20 år gammel jente fra Bodø. Det jeg liker best er jærsk ompa, mote, Lars Vaular, reising og Kvelertak. Instagram: Kaizermafia

Kategorier

Arkiv

hits