Klar for 2014! - Tilbakeblikk på 2013

NYTTÅRSFORSETT: BLOGGE

Hei alle, godt nytt år. Hittil i år har jeg egentlig bare jobba, sovet, spist, og meldt meg på gitarkurs.

NYTTÅRSFORSETT: LÆRE Å SPILLE GITAR

Siden det har skjedd så utrolig lite nytt og spennende hittil i år, bortsett fra at jeg i dag så en mann som prøvde å betale med 50-øringer på butikken, tenkte jeg å lage et lite innlegg der jeg ser tilbake på 2013 og hvordan det har vært. I januar dro jeg en helg til Oslo og så Kaizers i operaen to ganger. Denne helt spesielle opplevelsen sitter definitivt igjen som en av de beste dette året, kanskje til og med noe av det beste jeg har opplevd i hele mitt liv. Det var hvertfall helt fantastisk, og jeg håper jeg aldri glemmer noe av det som skjedde hele den helga.

Foto: Paal AudestadDet er når man prøver å huske hva man har gjort gjennom året at man selvfølgelig ikke husker noe av det, jaja... Alt jeg husker fra februar er at jeg jobba veldig masse i vinterferien. I mars dro jeg på klassetur til Oslo. I løpet av ganske kort tid fikk jeg både besøkt slektninger, vært på Stortinget og andre spennende plasser med politikklassen, og feira bursdagen min på konsert med Jonas Alaska. Tipper bursdagen i fjor var bedre enn den i år blir, ettersom jeg har funnet ut at jeg skal jobbe 15. mars i år, på selveste 20års-dagen min. Tipper jeg overlever.
I april skjedde et annet av høydepunktene i 2013, nemlig Kaizertur til London.
Det så omtrent slik ut: Onsdag: Fly Bodø-Tromsø, besøke slektninger i Tromsø, fly Tromsø-London. Torsdag: Plass i midten på framste rad på Kaizers i London, den nest beste konserten jeg har vært på noen sinne i hele mitt liv. Fredag: bare gå rundt i London og shoppe og ha vondt i beina. Lørdag: Fly London-Oslo, henge litt i Oslo, tog Oslo-Tønsberg, se Honningbarna i Tønsberg. Søndag: Hjem. Kaizers i London var så ubeskrivelig bra. Har nesten ikke ord. Var litt lol da Janno plutselig gikk forbi meg midt på Oxford Street <3
I mai var jeg russ. Det var ikke så kult. Det snødde. Samma det. Om sommeren var jeg heldig og fikk oppleve utrolig mye gøy. VG-lista i Oslo (LOL), Kaizers i Fredrikstad, sommer-SNU med verdens beste organisasjon Changemaker, Kaizers i Kristiansand, og tur til Danmark for å besøke Anne.

Konsentrasjonsleir/VG-lista

Jeg møtte selveste Heikki Holmås på sommer-SNU!


Var på ferie i tre uker med den største kofferten som noen sinne har eksistert. Kjøpte fine sko da.


Ellers i løpet av sommeren brukte jeg vel en del tid på å være hjemme alene og å jobbe. Typisk sommer. Og når høsten kom, opplevde jeg å ikke ha noe skole å begynne på for første gang på ca 583086 år. Rett og slett fordi jeg aldri søkte på noe skole. Hva skal jeg liksom søke på? Hæ? HÆ!? Uansett, nå skal jeg skrive om det aller største som hendte meg i hele 2013. Kanskje det største og beste og verste jeg har opplevd, og kommer til å oppleve noen sinne i hele mitt liv. Tidlig på morgenen fredag 13. september satte jeg meg på et fly til Stavanger. Søndag 15. september fløy jeg hjem igjen. I mellomtiden rakk jeg to konserter med Kaizers. De to aller siste. Dette er noe jeg ikke liker å snakke om, så nå holder jeg kjeft. I november var jeg en tur i Oslo, egentlig uten å gjøre noe som helst. Har en sykdom som gjør sånn at hver gang jeg får mail fra norwegian om at de har billige flybilletter, får jeg en enorm trang til å kjøpe noen, og hvis jeg har penger er det meget stor sjangse for at det faktisk skjer. Har arva den sykdommen av både mamma og pappa, så det er absolutt ikke min feil at jeg bruker alle pengene mine på reising.

Sånn. Det var hvertfall noen av de viktigste tingene jeg har opplevd i 2013. I 2014 håper jeg på en tur til Sicilia, masse konserter med Kvelertak, Skambankt, Honningbarna og Lars Vaular. Så mange som mulig hvertfall. Og gjerne mange konserter med mange andre band og artister. Tror dette blir et bra år. Tror jeg skal være flink til å blogge i år. Snakkes.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kaizermafia

Kaizermafia

19, Bodø

Jeg er en snart 20 år gammel jente fra Bodø. Det jeg liker best er jærsk ompa, mote, Lars Vaular, reising og Kvelertak. Instagram: Kaizermafia

Kategorier

Arkiv

hits