Verdens beste helg

God tirsdags formiddag søtiser!

I går kom jeg hjem fra Stavanger etter den beste helga på lenge. Klokka 7 på lørdagsmorgenen starta reisen min til Stavanger, som innebar et langt nok stopp på Gardermoen til å få shoppa litt kosmetikk der. Da jeg kom fram til Stavanger besto egentlig resten av lørdagen av å være sammen med masse bra folk, spise italiensk mat og se Kvelertak live for første gang i mitt liv. Jeg sto helt framst. Det var litt vondt, og helt fantastisk. Søndagen besto mye av det samme, bare at da sto jeg på andre rad. To veldig bra dager med andre ord. Takk til Kvelertak for at de finnes og at de gjør det de gjør. Jeg reiste altså hjem i går, og fikk heldigvis tid til å bruke litt av lønna som kom inn da på diverse sshopping i Stavanger, og på flyplassen på Sola og på flyplassen på Værnes, haha! Mandagen var en så sykt bra dag, hadde en så god følelse i hele meg etter den beste helga jeg har vært med på, også hadde jeg skikkelig god tid på mårran før jeg skulle reise. Jeg var på flyplassen to timer før flyet mitt skulle gå, så da fikk jeg shoppa der. Og etter jeg hadde shoppa der, satt jeg med ned og spiste is og drakk smoothie som var helt sykt godt! Og mens jeg satt der og var skikkelig glad og lykkelig, fikk jeg melding om at Skambankt skal spille på Parken. Samtidig skinte sola inn gjennom vinduet på meg, og så kom det opp at flyet mitt skulle gå fra gaten rett ved der jeg satt, så da slapp jeg og gå noen plass for å finne det. Haha, alt føltes så perfekt akkurat da!

Her er noe av det jeg har fått med meg fra Stavanger. Skal vise dere mer av det etterhvert, men må si jeg tror Filippa K er et av mine nye favorittmerker!

Men nå skal jeg få trent litt (håper jeg, har fremdeles vondt litt over alt etter konsertene), dusja og spist før jeg drar på jobb. Tror det er lurt at jeg har kort vakt i dag. Gjør vondt å gå opp trappa liksom. Snakkes senere!

#reise #Kvelertak #Stavanger #FilippaK #Dolce&Gabbana #Marvin #NorgesKjekkesteMann

2 kommentarer

Maren

11.02.2014 kl.15:01

Ikkjesant? Stavanger e en så mye kulere by enn Sandnes og liksom alle andre byer i Norge ♥

Kaizermafia

12.02.2014 kl.13:34

Maren: Ja, jeg elsker Stavanger! Har lyst til å grine hver gang jeg skal dra derfra haha :P Tror jeg må flytte dit altså..

Skriv en ny kommentar

Kaizermafia

Kaizermafia

19, Bodø

Jeg er en snart 20 år gammel jente fra Bodø. Det jeg liker best er jærsk ompa, mote, Lars Vaular, reising og Kvelertak. Instagram: Kaizermafia

Kategorier

Arkiv

hits